Rubin 2000 investește 500.000 de euro în cinci noi locații ale brandului propriu PAM Bijuterii. Primele trei magazine vor fi deschise în luna septembrie în Veranda Obor Mall, Carrefour Orhideea Grozăvești și Carrefour Vulcan Nepi, urmând ca în octombrie să fie deschise un magazin în Kaufland Barbu Văcărescu și încă o locație, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, se creează cinci noi locuri de muncă pentru fiecare locație în parte, ajungându-se așadar la un total de 25 de noi angajați în două luni. Rubin 2000 își dorește ca în 2021 să ajungă la peste 100 de angajați.

La fel ca în celelalte magazine ale lanțului din Auchan Titan, Auchan Vitan, Auchan Pallady, Cora Pantelimon și Big Berceni, și în noile locații este oferit serviciul de reparare a bijuteriilor.

Rubin 2000, companie ce anul acesta sărbătorește 20 de ani de activitate, este importator și distribuitor autorizat în Romania al echipamentelor de gravură, marcare și decupare laser Trotec, al ștampilelor Trodat și de materiale de prelucrare publicitare. Compania deține în același timp brandul și lanțul de magazine Pam Bijuterii.

Sursa foto: Rubin 2000

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri