In ultima perioada pe lista de restaurante preferate ale romanilor se numara si cele cu specific traditional, indragite pentru bucatele traditionale sau reinterpretate, dar si pentru designul interior primitor si autentic.

Daca esti o persoana care tine la traditii si la cultura romaneasca ai ajuns in locul potrivit pentru ca urmeza sa iti prezentam cateva idei esentiale pentru amenajarea unui spatiu in stil traditional care iti va garanta un restaurant de succes.
Chiar daca designul interior a evoluat si acum din ce in ce mai multa lume abordeaza un stil modern pentru locuinta sau business-ul lor, stilul traditional poate fi foarte usor de reinterpretat daca iti lasi creativitatea sa preia controlul, ca in acest proiect minunat de crama, realizat de designerii si arhitectii Noblesse Group.


Sfaturi de amenajare interioara - Crama
Stilul traditional se caracterizeaza print-un ambient confortabil si primitor. Se poate spune cu usurinta ca acest stil nu se va demoda niciodata si mereu te vei putea juca cu el, adaugand elemente cat mai inedite.
Designerii si arhitectii Noblesse iti sugereaza sa urmaresti niste pasi esentiali pentru a reda cat mai corect frumusetea si autenticitatea unui Stil traditional.
Primul pas il reprezinta stabilirea planului de mobilare in care trebuie tinut seama de de fluxuri si de normativele specifice unui restaurant.
Al doilea pas este alegerea mobilierului, care trebuie sa fie din lemn, de preferat mai inchis la culoare , din diferite esente, dar care se poate combina si cu mobilier din metal, rachita, textil, piele de preferinta vintage.
Al treilea pas: alegerea finisajelor. Pentru pardoseala, se poate opta pentru parchet din lemn masiv rustic, placi ceramice care imita lemnul. Se pot integra de asemenea placari din ceramica pictata in care se gasesc elemente traditionale romanesti reinterpretate, in culori care tin de anumite zone ale tarii.
Caramida si piatra sunt finisaje care sunt nelipsite din amenajarea cramelor, de acceea fie ca optezi pentru toti peretii sau doar anumiti pereti, aceste materiale sunt nelipsite.


Proiect amenajare interioara crama in stil traditional – decoratiuni specifice
In stilul taditional nimic nu trebuie sa sara in ochi, pentru a pastra un echilibru intre obiecte si culori.
In orice proiect de amenajare interioara restaurant traditional tip crama sau nu, se pot realiza in mod artizanal diferite piese de mobilier sau decoratiuni cu specific traditional.
Arhitectii de interior de la Noblesse Group au folosit astfel cutii de ladite de vin reciclate cu care au imbracat fata barului in cazul proiectului Traditii.
Daca ai putina imaginatie poti crea foarte multe obiecte de mobilier sau de depozitare din laditele sticlelor de vin, care garantat vor arata foarte bine pozitionate corect.
Bineinteles ca intr-o crama nu pot lipsi butoaiele! Designerii Noblesse au reusit sa le duca la un alt nivel transformandu-le in stalpi, pe care i-au decorat cu diverse obiecte traditionale precum un ulcior pictat manual, oale cu diverse modele sau cateva suveniruri sculptate din lemn, in care s-au pus flori. Se pot adauga spre expunere borcane de dulceturi si muraturi facute in casa!
Stilul traditional poate fi reinterpretat cu usurinta, cum a fost si in acest proiect realizat de echipa Noblesse, iar reinterpretarea acestuia devine o cale importanta pentru a transmite frumusetea stilului urmatoarelor generatii.
Daca vrei sa te lasi inspirat si de alte proiecte de design interior restaurante, atunci te asteptam cu drag aici.

Noblesse Adds Value For The Good Life

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri