Clienții Carrefour care cumpără vinuri pot vizita GRATUIT cramele din Republica Moldova

Wine of Moldova și Carrefour lansează campania „Vin în Moldova”, prin care consumatorii de vin vor putea câștiga 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova. Campania are loc în perioada 17-30 septembrie.

Pasionații de vinuri vor avea de ales între 61 de vinuri, iar cei care vor cumpăra de minim 60 de lei, vor primi, prin tragere la sorți, una dintre excursiile pentru două persoane la cramele din Republica Moldova.

Excursiile se organizează în weekend-uri și includ vizite în vinării cu mese tradiționale și degustări de vinuri. Cu această ocazie, participanții vor afla de la producători despre procesul de realizare a vinului de peste Prut.

Oficiul Național al Viei și Produselor Vitivinicole contribuie la reglementarea și dezvoltarea domeniului, servind drept platformă pentru acțiunea comună a tuturor celor implicați în creșterea competitivității produselor vinicole, valorificarea autenticității și orientarea spre consumator. Printre obiectivele principale se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești.

Carrefour România are peste 360 de magazine cu formate diverse, serviciul integrat Casa Ta - Self Service, aplicația Carrefour și platforme de shopping online cu servicii de livrare personalizată.

Citeste si:
Exportul de vin a fost aproape NUL în acest an din cauza pandemiei...
Exportul de vin a fost...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri