KFC România a lansat platforma proprie de comenzi online – https://delivery.kfc.ro/. Astfel, în acest moment, clienții au la dispoziție trei variante pentru a-și comanda acasă produsele KFC: site-ul propriu – delivery.kfc.ro, serviciul de call center și platformele partenere de comenzi online, atât în București, cât și în țară.

Noua platformă le oferă clienților o experiență de utilizare, facilitând plasarea rapidă a comenzilor, totul fiind acum disponibil la un click distanță. Nu în ultimul rând, platforma online se diferențiază prin exclusivitate, oferind consumatorilor o serie de oferte, dedicate acestui nou canal.

În prezent, aceasta este disponibilă doar pentru București, unde comenzile online vor fi livrate prin serviciul propriu KFC Delivery. În țară, livrarea se realizează în continuare prin intermediul platformelor online partenere care activează în orașul respectiv.

Livrarea a fost un pilon de business important pentru companie, încă din 2017, când s-a lansat serviciul KFC Delivery. Început cu două restaurante în București, serviciul s-a extins treptat la 79 de locații în 32 de orașe, până în prezent. Noua platformă digitală contribuie semnificativ la dezvoltarea business-ului, cu o investiție ce va avea un impact vizibil imediat, dar și pe termen lung.

Lansarea platformei vine într-un moment foarte potrivit, într-un context în care există un focus clar pe zona de livrare, aflată în continuă ascensiune. De aceea, KFC continuă să investească în dezvoltarea și expansiunea pilonului de livrare la nivel de business, atât pentru a îmbunătăți logistic ariile de acoperire, cât și experiența la nivel de interacțiune cu consumatorii.

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri