Crucea Roșie Română și Sanofi Romania își consolidează parteneriatul. Sanofi Romania, prin divizia Consumer Healthcare (medicamente fără prescripție medicală și suplimente alimentare) va dona ghiozdane echipate cu rechizite, măști și dezinfectanți către 70 de copii din județul Călărași, care provin din familii cu posibilități materiale reduse.

Inițiativa este o continuare a campaniei umanitare „Toți pentru sănătate, sănătate pentru toți”, desfășurată în perioada februarie - mai 2020, în 20 de orașe din România. Peste 5.000 de produse dedicate îngrijirii sănătății au fost colectate de la populație în cele peste 50 de farmacii partenere, cu ajutorul a aproximativ 200 voluntari din Crucea Roșie și Sanofi Romania. Produsele colectate au ajuns la 36 de unități beneficiare: asociații pentru copii defavorizați, cămine pentru persoane vârstnice și centre de îngrijiri paliative.

Suplimentar, Sanofi Romania a făcut o donație financiară de 200.000 lei către Crucea Roșie Română pentru proiecte dedicate îngrijirii sănătății.

Sănătatea și educația sunt două domenii esențiale, ambele greu încercate în contextul pandemic. Ne bucurăm că prin parteneriatul cu Crucea Roșie facilităm accesul persoanelor defavorizate la produse pentru îngrijirea sănătății și ajutăm copiii din familii cu posibilități financiare reduse să aibă cele necesare pentru școală.

Dr. Iulia Roșian, General Manager Consumer Healthcare Sanofi Romania & Moldova

Campania „Toți pentru sănătate, sănătate pentru toți” a fost organizată în: Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, București, Iași, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Gura Humorului, Mediaș, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara și Târgu Mureș.

Românii au donat produse din următoarele categorii: durere, antispastice, răceală și gripă, tuse și durere în gât, produse pentru sistemul digestiv (protectoare hepatice, laxative, antiacide, probiotice), suplimente alimentare (produse pe bază de magneziu, vitamine și minerale), produse de prim-ajutor (bandaje, plasturi), produse pentru bebeluși (șervețele umede, biberoane) și produse de igienă personală (periuțe și paste de dinți).

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Sanofi Romania este unul dintre liderii industriei farmaceutice locale, având un portofoliu complex, gestionat prin intermediul a 4 divizii: îngrijire medicală primară (General Medicines - diabet, boli cardiovasculare, medicamente mature), îngrijire specializată (Specialty Care – boli rare, scleroză multiplă, oncologie), vaccinuri (Sanofi Pasteur) și medicamente fără prescripție și suplimente alimentare (Consumer HealthCare).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri