RWE Power Germania vrea sa participe la privatizarea Complexelor energetice Turceni si Rovinari, dar si la realizarea proiectului hidrocentralei cu acumulare si pompaj de la Tarnita Lapusesti, informeaza un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).

Potrivit comunicatului, reprezentantii RWE Power s-au intalnit la sediul MEC, cu ministrul de resort, Varujan Vosganian, potrivit NewsIn. Compania germana se afla printre investitorii preselectati pentru participarea la constructia reactoarelor nucleare trei si patru de la Cernavoda.

Cei doi reprezentanti ai RWE Power, directorul general executiv, Jan Zillius, si vicepresedintele executiv, Gerd Jaeger, i-au prezentat ministrului programele de investitii ale companiei. Vosganian i-a informat pe acestia ca Romania are nevoie de parteneri seriosi pentru programele de investitii din domeniul energetic, pentru a-si indeplini toate obiectivele stabilite.

RWE Power este angajata, in prezent, in constructia a doua grupuri moderne de energie cu putere cumulata de 2.100 MW si deruleaza investitii majore in sectorul energiei alternative.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri