Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, deschide, pentru al 13-lea an consecutiv, Târgul de Crăciun în cele șapte magazine pe care le deține în România.

Târgul este deschis clienților începând cu data de 1 noiembrie 2020, până la începutul lunii ianuarie 2021 și va fi amplasat pe o suprafață de aproximativ 150 mp, în zona de grădină a fiecărui magazin.

„Sortimentul din acest an cuprinde peste 1.000 de articole dedicate Crăciunului. Printre acestea se numără 30 de modele de brazi artificiali, peste 31.000 de metri de beteală în diverse culori și forme, mai mult de 150 de modele de globuri de Crăciun simple sau cu LED, din materiale precum sticlă, plastic, catifea și lemn, globuri pictate manual și peste 90 de tipuri de lumânări de Crăciun. Pe lângă acestea, vom aduce și în acest an un sortiment bogat de brazi naturali importați din Danemarca“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Topul celor mai populare produse

Pe lângă produsele destinate amenajării interioare, Hornbach propune și în acest an o gamă variată de articole pentru decorarea grădinilor și a spațiilor exterioare precum instalații, figurine de mari dimensiuni și decorațiuni în ton cu atmosfera de sărbătoare.

„O altă categorie de produse care va avea succes în acest an este cea a globurilor de sticlă pictate manual, produse în România. Acestea sunt inspirate din poveștile și tradițiile locale și suntem siguri că vor fi apreciate de clienții noștri. De asemenea, instalațiile de brad SMART ce pot fi programate de la distanță vor fi îndrăgite de clienți“, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

În topul celor mai vândute produse vor și în acest an de suporturile de brad cu rezervor de apă, clopoțeii de Crăciun personalizați și decorațiunile pentru brad de tip agățătoare.

Hornbach deține 161 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 7 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu și Oradea).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri