Burger King România se alătură mișcării de solidaritate începută de Burger King Marea Britanie și își îndeamnă clienții să cumpere produse de la alte restaurante de tip fast food, mai exact de la competiție.

Având în vedere contextul actual, în care domeniul HoReCa este unul dintre cele mai afectate sectoare, Burger King vine cu un mesaj de solidaritate în ideea de a susține business-urile din zona de restaurante.

Mesajul transmis de Burger King România:

Comandă de la Mec. Nu am fi crezut că o să vă cerem asta. Aşa cum nu am fi crezut că o să vă încurajăm să comandaţi de la KFC, Subway, Domino’s Pizza, Pizza Hut, Taco Bell, Calif... sau de la orice alte restaurante independente, prea multe să le menţionăm aici. Pe scurt, de la orice restaurant (fast-food sau mai puţin fast). Nu am fi crezut că o să vă cerem asta, dar restaurantele care au zeci de mii de angajaţi au nevoie acum de susţinerea voastră. Aşa că, dacă vrei să ajuţi, ai de ales între livrare, takeaway sau drive thru. Să-ţi comanzi un Whooper e mereu cea mai bună alegere, dar parcă nici Big Mac nu-i aşa de rău”.

Deși restaurantele au fost închise la interior odată cu noile reglementări, acestea operează în continuare și pot onora comenzi de tipul delivery sau take away.

Sursa foto: Facebook/Burger King Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri