FlorideLux.ro, retailerul de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, lansează pe 13 noiembrie campania de Black Friday și oferă reduceri de 30% pentru buchete și aranjamente florale.

Potrivit reprezentanților companiei, ofertele pregătite de FlorideLux.ro pentru Black Friday vor fi disponibile doar vineri, 13 noiembrie, și oferă clienților posibilitatea de a opta pentru livrarea comenzii oricând, chiar și pe parcursul anului viitor.

FlorideLux se așteaptă la vânzări de circa 10.000 euro

„Am ales o singură zi, 13 noiembrie, în care să se desfășoare campania, pentru a-i încuraja pe clienți să profite cât mai mult de reduceri, mai ales că pot opta pentru livrare în viitor, anul acesta sau în 2021”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Pentru ziua de Black Friday de anul acesta, compania estimează vânzări de circa 8.000 - 10.000 de euro.

FlorideLux pune la bătaie 50 de produse premium, de la cutii de trandafiri, buchete cu lalele și frezii, până la cupole cu trandafiri criogenați sau aranjamente pentru Crăciun.

Cutiile de trandafiri, printre cele mai dorite produse de Black Friday

Compania estimează că cele mai solicitate produse de către clienții FlorideLux.ro cu ocazia Black Friday vor fi cutiile cu trandafiri, urmate de trandafirii criogenați și buchetele cu trandafiri, acestea fiind de departe florile preferate de români.

Campania de Black Friday va fi disponibilă online, pe site-ul FlorideLux.ro, dar și în magazinul din București. În ceea ce privește locația din Brașov, toate produsele de pe stoc vor fi reduse și vor putea fi achiziționate de cei interesați.

Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro - florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro - magazine online de cosuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro - magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali tăiați și brazi în ghiveci; www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România.

Sursa foto: Facebook Flores Art

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri