Acest parteneriat oferă clienților o nouă cale către inovație, combinând capabilitățile unice ale platformei low-code Aurachain cu expertiza KPMG în diferite industrii precum servicii financiare, retail și utilități.

Aurachain, singura platformă low-code pentru crearea de aplicații digitale de automatizare a proceselor de business, cât și de aplicații de tip smart contract bazate pe tehnologia blockchain, a anunțat încheierea unui nou parteneriat cu KPMG, lider global în transformarea afacerilor și un consultant de încredere în transformarea digitală.

Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG în România, explică: “Sunt nerăbdător să lucrez cu Aurachain în sprijinul clienților noștri în procesul de transformare digitală. KPMG are o experiență vastă în domeniu și am lansat recent un Centru de Excelență prin care asistăm clienții să beneficieze de oportunitățile generate în principal în zonele de inteligență artificială și Data & Analytics. Centrul este acreditat KPMG Lighthouse, care coordonează eforturile firmelor membre KPMG în acest domeniu. Prin parteneriatul cu Aurachain vom adăuga experiența lor unică în dezvoltarea aplicațiilor prin utilizarea low-code la competențele existente și vom crea noi servicii pentru clienții noștri”.

“Sunt încântată de parteneriatul cu Aurachain, o etapă naturală în dezvoltarea KPMG Lighthouse în România în ceea ce privește atât extinderea rețelei de parteneriate strategice, cât și completarea expertizei echipei cu noi cunoștințe și capabilități. Echipa KPMG Advisory va parcurge o perioadă de formare tehnică și vom putea oferi proiecte complexe de transformare digitală clienților noștri din România și Republica Moldova”, spune Anemari Ionescu, Director Soluții Digitale, KPMG România și KPMG Lighthouse.

Împreună, Aurachain și KPMG, vor ajuta clienții să accelereze semnificativ inițiativele digitale, să dezvolte soluții inovatoare în doar câteva zile și să își transforme operațiunile într-un termen mult mai scurt decât era posibil până acum.

“Suntem cu adevărat entuziasmați de parteneriatul cu KPMG și de posibilitatea de a ne extinde valoarea ofertelor noastre.” afirmă Adela Wiener, CEO Aurachain. “Aurachain are o abordare unică bazată pe low-code pentru operațiuni digitale, oferind organizațiilor abilitatea să furnizeze în câteva zile soluții software pentru necesitățile operaționale stringente și provocările de dezvoltare. Consolidând accesul KPMG la înțelegerea profundă a operațiunilor de business și competența Aurachain, anticipăm crearea unui portofoliu complet nou și inovator de soluții operaționale pentru clienții noștri comuni.”

Aurachain și KPMG forțează limitele operațiunilor digitale și oferă clienților încredere printr-o abordare ce combină consultanța, expertiza în afaceri și cea mai buna platformă low-code.

Despre Aurachain

Aurachain este o platformă low-code unică ce permite dezvoltarea rapidă a soluțiilor digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum și a aplicațiilor tip smart contract, bazându-se pe tehnologia blockchain. Folosind platforma Aurachain companiile pot realiza o punte de legătură între prezent și viitor dezvoltându-și propriile aplicații și contribuind la crearea unor ecosisteme de business bazate pe tehnologia blockchain și pe un mediu de lucru colaborativ.

Platforma Aurachain este deținută de către Aurachain AG, o companie elvețiană cu birouri locale în Europa (Elveția, UK, România) și Middle East (Dubai).

www.aurachain.ch

Despre KPMG

KPMG este o rețea internațională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanță fiscală și Consultanță în afaceri în 147 de țări, având 219.000 de profesioniști în toată lumea. Firmele membre independente din rețeaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvețiană. Fiecare firmă membră a rețelei KPMG reprezintă o entitate distinctă și separată din punct de vedere juridic.

În România și Moldova, KPMG are 6 birouri localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău.

www.kpmg.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri