PentruAnimale.ro, petshop online românesc, începe campania de Black Friday pe 13 noiembrie, cu reduceri de până la 45% la peste 75.000 de produse, precum hrană pentru animale, suplimente, accesorii și jucării, produse pentru igienă și îngrijire.

PentruAnimale.ro va desfășura campania de Black Friday 2020 pe durata unei singure zile, începând cu ora 6 dimineața. Magazinul estimează vânzări de 12 ori mai mari față de cele înregistrate într-o zi obișnuită.

„Ne așteptăm ca Black Friday 2020 să fie cel mai mare de până acum în segmentul de petshop. Deși în contextul economico-social trasat de COVID-19 sunt prevăzute venituri mai mici pe gospodărie, piața de produse pentru animalele de companie va continua să crească, tocmai datorită faptului că animalele de companie sunt companioni în izolarea socială”, spune Laurențiu Miron, CEO PentruAnimale.ro.

Pentru oferta de Black Friday 2020, clienții vor putea cumpăra la reducere:

  • Hrană uscată pentru câini Hill's SP Canine Puppy Large Breed Pui, Value Pack, 16 Kg cu discount de 32%;
  • Acana Clasic Prairie Poultry 17kg pentru câini la prețul de 252,99 de lei, față de 315 lei;
  • Hrană pentru câni la dietă Eukanuba Veterinary Diets Dog Dermatosis, 12 kg redus cu 15%;
  • Hrană uscată pentru pisici Royal Canin Sterilised, 10 kg cu 229,99 de lei, redus de la 264,98 de lei;
  • Hrană umedă pentru pisici Whiskas Adult cu Pui si Ficat, 14 kg mai ieftină cu 39%;
  • Ansamblu de Joacă pentru pisici Feandrea Double Trouble Bej, 84 cm cu reducere de 15%;
  • Hrană și recompense pentru cai Versele Laga Cavalor Harmony, Tradition Mix - Promo + 10% gratis, 22 kg mai ieftin cu 27%;
  • Litieră acoperită pentru pisici, Kerbl Minka, 57x39x41 cm cu reducere de 50%.

Față de anul trecut, PentruAnimale.ro a pregătit o selecție de 4 ori mai mare în categoriile jucării și snaks-uri și a inclus în site produse mass-market, pentru a răspunde cererii unei noi categorii de consumatori, care, anterior, făceau achiziții mai ales din magazine fizice. Tot anul acesta, au fost introduse produse pentru cai.

PentruAnimale.ro estimează că valoarea medie a coșului de cumpărături pe durata evenimentului de reduceri va crește cu peste 45% față de media curentă. În mod obișnuit, valoarea medie a coșului este de 250 de lei.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri