Supermarketul La Cocoș deschide, pe 18 noiembrie, un nou magazin în București, în incinta Vitantis Shopping Center pe Șoseaua Vitan-Bârzești, între târgul Autovit și Rin Grand Hotel.

Supermarketul La Cocoș este un magazin 100% românesc și o afacere de familie născută și crescută în România. A început în anul 2014 cu un magazin în Ploiești și acum se extinde și în București.

Programul magazinului

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 6:30 și 20:30, iar duminica între 06:30 și 16:30.

Fiind o companie românească, toate eforturile zilnice se orientează către comercializarea de produse calitative pentru clienți. Obiectivele sunt setate pe trei direcții:

  • prețuri avantajoase
  • produse de calitate
  • magazine cu suprafețe mari, 5.000 - 12.000mp, pentru a oferi o gamă cât mai variată de produse

Primul magazin La Cocoș a fost deschis în Ploiești în 2014. Noul magazin ce va fi deschis pe 18 noiembrie este al doilea din București.

Sursa foto: Supermarket La Cocoș

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri