Finalul acestei luni marchează lansarea oficială a spațiului de 10.000 de metri pătrați destinat segmentului cash&carry din cadrul Expo Market Doraly. Investiția în acest proiect este de 6 milioane de euro.

Potrivit lui Gheorghe Iaciu, proprietarul Expo Market Doraly, spațiul de 9.200 de metri pătrați destinat segmentului cash&carry este deja închiriat în totalitate unui singur client.

„Este vorba despre compania DECENU NOI SRL, iar deschiderea oficială va avea loc pe 30 noiembrie”, a declarat Iaciu pentru wall-street.ro.

Noul pavilion este construit pe un concept “built-to-suit”, perfect adaptat și personalizat după cerințele clientului, care primește astfel în exploatare un proiect la cheie, în regim de închiriere pe termen lung. Pentru construcție au fost folosite soluții și tehnologii care asigură standarde înalte de eficiență energetică, iar sistemul de iluminat și climatizarea clădirii au fost proiectate astfel încât să reducă cu 50% consumul de energie. Suprafața cash&carry reprezintă circa 50% din suprafața comercială. Restul suprafeței este ocupată de magazine angro și retail, depozite și birouri.

Datorită extinderii afacerii cu acest spațiu și închirierii acestuia în totalitate, proprietarul Doraly estimează pentru anul viitor o creștere a cifrei de afaceri de cel puțin 18%.

Ianciu este optimist și în ceea ce privește magazinul online doraly.ro, în contextul în care tot mai mulți cumpărători preferă varianta cumpărăturilor din spațiul virtual.

„Este un business dinamic pe care dorim să îl dezvoltăm și mai mult. Companiile care vând produse la noi pe platforma online asigură livrări în 24h. Fără această platformă acoperim o rază de 250-300 de km, dar prin vânzările online, putem accesa cumpărători la nivel național”, a explicat Iaciu.

Platforma online doraly.ro a fost lansată în anul 2018 în urma unei investiții de un milion de euro. Într-o primă etapă magazinul online prezenta doar produsele comercianților din cadrul Expo Market Doraly, între timp strategia s-a schimbat către un marketplace deschis și altor comercianți.

Înființat în 1993 de Dorina și Gheorghe Iaciu, Doraly Expo Market a fost primul parc comercial angro specializat în produse alimentare și non-alimentare din România. Dezvoltat pe o suprafață de teren de 280.000 de metri pătrați, pe ambele părți ale Șos. București - Urziceni, în Afumați, jud. Ilfov, Doraly dispune de 38 de pavilioane, cu o suprafață totală închiriabilă de cca. 95.000 mp şi aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv subteran. Parcul comercial găzduiește peste 420 de producători, importatori și distribuitori.

Numărul anual de vizitatori a ajuns la 3 milioane, și își menține tendința de creștere, iar numărul angajaților celor 420 comercianți care își desfășoară astăzi activitatea în Doraly a depășit 5.000.

Sursa foto: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri