Mom o'clock lansează primului marketplace local creat de mame, Oana Boia și Andra. Marketplace-ul include în momentul de față peste 100 de branduri și aproximativ 10.000 de produse listate, organizate în categorii precum: îmbrăcăminte și încălțăminte, jocuri și jucării, transport bebe, camera copilului, creșă, grădiniță, școală, cursuri și ateliere, proaspete/viitoare mămici, și altele.

Mom o’clock marketplace va oferi atât produse, cât și servicii destinate mămicilor, acoperind o arie largă de necesități, din perioada de sarcină și până când copilul lor merge la școală.

„Ne-am orientat către parteneri care folosesc materiale baby friendly, încercând să ne diferențiem și prin portofoliu de alte magazine online existente”, spune Andra Sima-Pencea, co-fondator Mom o’clock.

Proiectul contribuie la consolidarea misiunii Mom o’clock – aceea de a ușura experiența maternității – oferind mamelor o platformă care înțelege nevoile lor și aduce împreună furnizori atent selecționați: pe lângă branduri de renume, oferta de pe www.momoclock.ro include și producători locali sau creatori de produse custom-made, originale și de calitate, pe care, altfel, mamele ar trebui să le caute separat pe pagini dedicate ale acestor producători sau offline la evenimente de tipul târgurilor.

În plus, platforma va conține și zona de cursuri pre/post natale, traininguri, educație parentală, activități și ateliere, toate organizate într-un mod intuitiv și ușor de urmărit.

Câteva dintre brandurile/business-urile locale care vor fi prezente în platformă sunt: BebeBijoux, BebeOrganic, Bambu, Bibi Shoes, Cutia Jucariilor, Dandelion, Isara, Livada cu jucarii, Mokofun, Manouk, Tantino, Woolver, Active Center, All about parenting, Asociația Samas, Ateliere Online, Centrul 9 luni, alături de branduri internaționale de renume precum Britax, Bibs, Chicco, Cybex, Djeco, Egmont, Fehn, Greentom, Legler, Petit Collage, Spectra.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri