Telelogic a incheiat un acord pe trei ani cu un Minister al Guvernului in cadrul diviziei de piata EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) in valoare de 5,12 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa.
Acordul include licente, intretinere si servicii pentru solutiile Telelogic in materie de administrare a ciclului de viata al intreprinderii (Enterprise Lifecycle Management). Jumatate din valoarea tranzactiei se refera la servicii, iar cealalta jumatate la licenta si intretinere.

"Aceasta este cea mai mare tranzactie din istoria companiei Telelogic", a afirmat Anders Lidbeck, Presedinte si CEO la Telelogic.

Acordul dintre companie si minister a fost reinnoit pe o perioada de trei ani si extins catre utilizarea tuturor produselor pentru managementul ciclului de viata al intreprinderii.

Infiintata in 1983, Telelogic este lider in oferirea de solutii pentru sisteme avansate si dezvoltare de software. Prin optimizarea fiecarei faze de dezvoltare, Telelogic da posibilitatea companiilor sa livreze sisteme si software de o calitate superioara, cu o mai mare predictibilitate, timp redus de marketare si costuri generale mai mici.

Cu sediul in Malmo, Suedia si avand reprezentante in Irvine, California, Telelogic are operatiuni in 17 tari la nivel mondial. Printre clienti sai se numara Alcatel, BAE SYSTEMS, BMW, Boeing, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Ericsson, General Motors, Lockheed Martin, Motorola, NEC, Nokia, Philips, Siemens, Thales si Vodafone.

Compania romaneasca de solutii IT Romsym Data a devenit in urma cu doi ani distribuitor al produselor companiei suedeze Telelogic

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

Din portofoliul de clienti Romsym Data fac parte Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri