Sphera Franchise Group anunță deschiderea unui nou restaurant KFC România. Este vorba despre deschiderea locației de tip Rural Drive Thru din reședința de județ Miercurea Ciuc.

”Într-un context plin de provocări, în care a fost nevoie să ne readaptăm strategiile din mers și să implementăm măsuri și inovații de la o zi la alta, am încercat să compensăm pierderile cauzate de închiderea la interior a locațiilor. Ne bucurăm să anunțăm inaugurarea restaurantului KFC Miercurea Ciuc, o nouă locație unde consumatorii noștri se vor putea bucura de produsele lor preferate”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Restaurantul de tip Rural DT KFC Miercurea Ciuc funcționează în intervalul orar 10:00 – 21:00, în deplină conformitate cu normele impuse de autoritățile locale. Locația are o suprafață utilă de peste 300 mp, este situată la adresa Strada Iancu de Hunedoara nr. 26 și pune la dispoziția clienților 54 de locuri la interior și 24 pe terasă.

Pentru a se alinia cu rigurozitate actualelor măsuri de siguranță, angajații din restaurante sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătarie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul.

Pentru o mai bună eficientizare a procesului de comandă, clientii au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate la nivel de pregătire a comenzii.

În prezent, clienții pot să comande în regim drive thru (direct din mașină, la o fereastră dedicată), take away, dar au și posibilitatea de a servi masa în incinta restaurantului, respectând normele de siguranță, până la noi directive din partea autorităților.

Odată cu deschiderea primei locații din județul Harghita, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 40 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Manager (Director Restaurant) și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Sursa foto: KFC România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri