Sarbatorile de iarna sunt prilej de reunire cu cei dragi, de seri petrecute in tihna alaturi de familie si prieteni, dar si un moment de a ne arata generozitatea si multumirea fata cei care le merita. Pentru afaceristi, Craciunul este momentul potrivit pentru a-si manifesta recunostinta fata de partenerii de peste an, iar FineStore.ro a pregatit o serie de cosuri cadou de lux care sunt cadoul ideal pentru persoane care au de toate si, cu toate acestea, inca il asteapta pe Mos Craciun.

Cadouri business care nu vor trece neobservate

Un patron sau un director de companie sau de firma stie ca desfasurarea activitatii ar fi mult mai anevoioasa fara parteneri fideli. Nu lasati Craciunul 2020 sa treaca fara a face un gest frumos pentru acei colaboratori care merita toata recunostinta.

Chiar daca poate este greu sa alegi un cadou pentru un om de afaceri sau pentru o persoana cu o functie de conducere importanta, nu inseamna ca este imposibil. Pe FineStore.ro gasiti cosuri cadou de lux care abia asteapta ca Mos Craciun sa le duca la destinatie.

Un Cos Cadou Platinum, spre exemplu, este darul potrivit pentru persoane rafinate, cu gusturi dezvoltate si educate, care cu siguranta vor savura un coniac cu profil aromatic fabulos precum Hennessy VS, care vor sti sa aprecieze un vin surprinzator precum Gran Castillo Cabernet Sauvignon sau o sampanie de lux precum Moet&Chandon Imperial. Cosul contine si dulciuri fine si o cafea premium, toate fiind numai bune de savurat in aceste zile de sarbatoare.

Cadouri premium pentru persoane cu gusturi rafinate

Pe FineStore.ro gasiti mai multe idei de cadouri, pentru toate gusturile si bugetele. Daca va este greu sa alegeti un dar care sa aiba o nota personala si sa mearga direct la tinta, pentru colaboratori importanti, poate mai pretentiosi, puteti opta pentru un Cos Cadou Premium State of Mind, care reprezinta o experienta senzoriala fascinanta, ambalata mai mult decat elegant; acest cos contine produse care acopera toate gusturile si savorile posibile - sarat, dulce, fresh, amar, condimentat - alaturi de o sampanie exclusivista Veuve Clicquout.

Daca tot faceti eforturi pentru a va surprinde partenerii, nu uitati nici de angajati, iar pe FineStore.ro gasiti o oferta bogata de pachete si cosuri cadou din care puteti alege.

Mos Craciun isi face aprovizionarea in cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice, in care regasiti cele mai renumite branduri, printre care Moet, Diplomatico, Dictador, Vertigo, Mozart, San Martino etc. Livrarile la comenzi cu valoare mai mare de 199 de lei sunt gratuite, iar produsele ajung la destinatie in cel mult doua zile lucratoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri