Frigotehnica, compania din industria frigului comercial și industrial, este pregătită să ofere soluții de frig pentru transportul și depozitarea vaccinului împotriva COVID-19. Compania deținută de ROCA Investments oferă 3 soluții pentru temperaturi foarte scăzute de păstrare în condiții optime a vaccinului, care ar putea fi utilizate de către furnizorii de servicii în domeniul sănătății, respectiv depozite medicale, spitale, farmacii sau chiar cabinete medicale, de unde vaccinul ar putea fi procurat, distribuit sau administrat.

„Vaccinurile necesită respectarea unor proceduri stricte în ceea ce privește temperatura de depozitare pentru a-și păstra eficiența. Credem că este datoria și responsabilitatea noastră, având în vedere experiența de 70 de ani pe piața din România, să ne oferim sprijinul în a soluționa una dintre cele mai importante probleme ale momentului. Ne-am informat asupra nevoilor, am discutat cu specialiști în domeniu, iar experiența noastră atât în zona medicală cât și în frigul industrial, care nu respectă un tipar anume, ne arată că avem o mare flexibilitate în a oferi soluții dedicate. Suntem pregătiți, avem personal specializat și, mai ales, ne dorim să contribuim”, a declarat Adrian Neacșu, CEO Frigotehnica.

Opțiunile de depozitare a vaccinului pe care Frigotehnica este pregătită să le asigure vizează instalații frigorifice pe bază de aer comprimat, la temperaturi de -80 grade Celsius, cu regim de funcționare non-stop și capacitate reglare-ajustare conform nevoilor clientului; dulapuri speciale de păstrare a vaccinurilor, la temperaturi de -80 grade Celsius, cu un volum de depozitare până la 960 l și, nu în ultimul rând, depozite la temperaturi de -20și -0 grade, în funcție de necesitate.

În plus față de soluțiile tehnice frigorifice de consultanță, inginerie, execuție, instalare pe care le poate pune la dispoziție, compania are posibilitatea de a monitoriza digital, permanent și în timp real instalațiile de frig furnizate, oferind mentenanță atât de la distanță (pentru erorile de sistem, temperaturi etc) cât și fizică prin structura de service unică în acest sector, care acoperă toată țara prin 3 birouri principale și 15 răspândite pe întreg teritoriul României.

Mai mult de 95% din personalul Frigotehnica cuprinde ingineri și tehnicieni de service cu peste 20-25 ani de experiență în domeniu și care au coordonat deja instalații frigorifice destinate sectorului medical, iar proiectele uzuale și experiența în domeniul frigului stăpânite de Frigotehnica depășesc semnificativ gradul de dificultate cerut de acest proiect.

Odată solicitate, aceste instalații pot fi puse la dispoziție și instalate în circa 10 săptămâni.

Până acum, proiectele în sectorul medical coordonate de Frigotehnica includ și proiectarea de instalații pentru depozite de medicamente pentru unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din România și camere de păstrare a medicamentelor.

Experiența Frigotehnica include construcția și modernizarea sistemelor de frig pentru peste 250 de magazine în România, peste 30 de proiecte în afara țării și aproximativ 20 de proiecte industriale. În zona medicală, compania a creat soluții pentru depozite de medicamente și construcții de mare anvergură pentru proiecte medicale în Cluj.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri