Firma Metropola Imobiliar SRL a vandut, luni, un pachet de 5,51% din capitalul companiei hoteliere International SA Sinaia pentru suma de 1,55 milioane lei, a informat, marti un comunicat transmis catre Rasdaq.

In sedinta de luni au fost incheiate doua tranzactii speciale cu 1,875 milioane actiuni. Tranzactiile s-au efectuat la cotatia de 0,83 lei pe titlu. Aproape jumatate din pachet (937.600 actiuni) a fost cumparat de Ana Rucsandra Rusanu, restul de 937.700 de titluri fiind achizitionat de Dana Maria Anastase Rusanu, se precizeaza in comunicatul companiei.

Compania hoteliera are un capital social de circa 3,4 milioane lei, iar principalii actionarii ai societatii sunt Romtur International SRL, cu 32,90%, Cereal Com Import Export SRL, cu 17,24%, Cont SRL, cu 15,48%, si Radan 2000 SRL, cu 11,44%. Titlurile societatii sunt tranzactionate la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul INTE.

International Sinaia a afisat un profit brut de 1,3 milioane lei, la o cifra de afaceri de 4,63 milioane lei, dupa primul semestru al anului trecut. in anul 2005, compania a inregistrat un profit net de 3,37 milioane lei, la o cifra de afaceri de 9,44 milioane lei.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri