Lindab Romania, parte a concernului international Lindab AB Suedia, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 38 milioane de euro, in urcare cu 26% fata de 2005, insa rezultatele nu pot fi puse pe seama majorarii pietei constructiilor, a declarat directorul general, Andrei Sulyok.

La nivel mondial, Lindab Romania, unul dintre liderii industriei autohtone de sisteme metalice complete de ventilatie si climatizare pentru constructii, si-a majorat cifra de afaceri in anul 2006 cu 22%, pana la valoarea de 805 milioane de euro.

"Lindab este un grup aflat intr-un proces continuu de inovatie, concretizat in solutii complete, simple, ingenioase si eficiente pentru constructii, care sunt absorbite de piata autohtona, aflata intr-o crestere spectaculoasa", adauga directorul companiei.

Lindab este un concern international cu sediul in Suedia care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii, avand ca materie prima tabla de otel. Concernul Lindab a fost infiintat in 1959 in orasul suedez Bastad. Pe piata romaneasca, compania este prezenta din anul 1994, prin intermediul a doua divizii de profile metalice si sisteme de ventilatie.

Prin dezvoltarea si promovarea unor materiale de constructie din otel, concernul suedez a devenit cunoscut in intreaga lume, extinzandu-si treptat activitatea in Europa, SUA si Asia. In prezent, Lindab are 125 de locatii in 26 de tari si unitati de productie locale in 17 tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Companiile E.ON contribuie cu 500.000 de lei la eforturile de oprire a pandemiei
Setari Cookie-uri