Real-Hypermarket va inaugura la Baia Mare, cel de-al 9-lea magazin din Romania. Directorul general al Hypermarket-ului Real, Tjeerd Jegen, a declarat intr-o conferinta de presa, ca in Baia Mare s-au investit 17 milioane de euro si s-a reusit crearea a 450 de noi locuri de munca, potrivit NewsIn.

Noul magazin deschis la Baia Mare se intinde pe o suprafata de 18.500 de metri patrati. in cadrul acestuia vor fi comercializate aproximativ 37.000 de produse alimentare si nealimentare. De asemenea, magazinul ofera si alte servicii cum ar fi sisteme flexibile de finantare si livrarea la domiciliu a produselor nealimentare, care depasesc valori mai mari de 500 de lei.

,,Pentru a veni in intampinarea clientilor, Real ofera servicii la cele mai inalte standarde calitative cum ar fi sisteme flexibile de finantare, credite direct din magazin, verificarea aparaturii cumparate la bancul de proba, ajustare haine si livrarea la domiciliu a produselor nealimentare care depasesc valori mai mari de 500 de lei, a spus Tjeerd Jegen.

De asemenea, va fi disponibila si la Baia Mare o linie de telefon verde care va putea fi apelata zilnic de toti cei interesati sa afle informatii utile despre magazin. Reprezentantii Hipermarket-ului au mai declarat ca la dispozitia clientilor va sta si site-ul www. real-hypermarket.ro, unde vor fi oferite informatii despre toate ofertele si promotiile care se regasesc in cataloagele speciale. Hypermarket-ul dispune si de o parcare cu peste 300 de locuri. Magazinul va fi deschis zilnic, intre orele 8 si 23.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri