Perioada pe care o traversăm ne obligă să găsim noi soluții pentru scăderea cheltuielilor și eficientizarea activității în ansamblu. Un exemplu este flota de autoturisme sau vehicule comerciale care, fie că este compusă din câteva sau zeci de autovehicule, atrage costuri importante de exploatare. O modalitate rapidă și la îndemână pentru creșterea eficienței flotei sunt cardurile de combustibili, cum este DKV Fleet Card. Acesta vă permite alimentarea cu carburanți la tarife preferențiale în cea mai extinsă rețea de benzinării din România, ce include stații de la aproape toate mărcile cunoscute. Scăpați astfel nu doar de numerar, dar și de birocrație, toate alimentările fiind centralizate pe o singură factură.

Indiferent de domeniul de activitate al companiei, costurile cu combustibilul, taxele de drum și alte servicii pe care le folosiți în stațiile de alimentare pot fi reduse prin utilizarea DKV Fleet Card și, în plus, vă puteți crește lichiditatea pentru că DKV Fleet Card permite alimentarea în avans. Cardul se poate comanda online și poate fi administrat de oriunde, la orice oră, cu ajutorul platformei digitale DKV.

Avantajele unui card de combustibil se extind și în afara granițelor, DKV Fleet Card oferă acces la rețeaua internațională DKV Euro Service, cu peste 60.000 de stații de alimentare în toată Europa, dar și la servicii conexe, cum ar fi spălarea autovehiculelor, parcare, reparații și altele. Cardul este securizat prin intermediul unui cod PIN.

Pe lângă beneficiile financiare imediate, DKV Fleet Card vă oferă și opțiunea compensării integrale a emisiilor de CO2prin contribuții la proiecte certificate de protecție a mediului. Descoperiți avantajele DKV Fleet Card.

Răzvan Papuc este Business Segment Manager în cadrul DKV Euro Service România. DKV Euro Service este lider în domeniul serviciilor de mobilitate pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 de țări.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri