SUA: Lidl oferă angajaților un bonus de 200 de dolari dacă se vaccinează

Grupul german de distribuţie Lidl a anunţat că va plăti un bonus de 200 de dolari fiecăruia dintre angajaţii săi din SUA care se vaccinează împotriva Covid-19, transmite Reuters.

Anunţul celor de la Lidl vine după ce rivalii Aldi şi Dollar General Corp, precum şi firma de livrare a cumpărăturilor Instacart, au introdus măsuri similare. Cu toate acestea, bonusul oferit de Lidl este cel mai mare oferit până acum de o companie pentru angajaţii săi din SUA, conform Agerpres.ro.

Lidl a menţionat că angajaţii săi sunt "nerăbdători" să fie vaccinaţi, potrivit unui sondaj intern care arată că aproape opt din zece angajaţi au de gând să se vaccineze împotriva Covid-19 imediat ce va fi disponibil un vaccin.

Lidl are o reţea de peste 125 de magazine din nouă sate de pe coasta de est a SUA.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piaţa de retail alimentar din Europa. Lidl este prezentă în 32 de ţări din întreaga lume şi în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine şi peste 200 de centre logistice în 29 de ţări la nivel mondial.

Citeste si:
Lidl majorează salariul minim: cât va câștiga un angajat
Lidl majorează salariul...

Sursa foto: hedgehog94 / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri