Proprietarul companiei Pegas, Calin Sarchiz, a decis sa cesioneze 2% din capitalul social, directorului de consultanta Sergiu Matei, datorita performantelor obtinute de acesta in cadrul firmei.

"Incercam sa ne fidelizam cei mai buni oameni intr-o piata foarte dinamica si vom incerca, pe cat posibil, sa procedam la fel si de acum inainte , a afirmat Calin Sarchiz. in urma derularii procesului de extindere a parteneriatului, Sergiu Matei va detine un procent de 2% din capitalul social al firmei, iar Calin Sarchiz va avea 98% din capitalul social.

Compania Pegas, specializata in consultanta in management, ofera si instruire in domeniul sistemelor de management bazate pe standarde internationale, consultanta strategica pe baza conceptului Balanced ScoreCard si al automatizarii proceselor de afaceri.

Compania a inregistrat anul trecut, o cifra de afaceri de 900.000 de euro, de doua ori mai mare fata de 2005, si un profit net de 200.000 de euro. Societatea are sase birouri regionale in Romania si 48 de angajati. Printre clientii Pegas se numara E.On Gaz Romania, Bere Mures, Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare (SMURD), Camera de Comert si Industrie Prahova etc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Platformă gratuită de promovare a micilor afaceri, lansată de studenți români
Setari Cookie-uri