Kaufland România deschide pe 28 ianuarie 2021, două magazine, în Piatra Neamț și în Sibiu și creează, în total, peste 200 de locuri de muncă noi, aproximativ 100 de locuri în fiecare dintre cele două locații. Astfel, compania ajunge la o rețea națională de 141 de hipermarketuri.

Al patrulea magazin din Sibiu dispune de o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Cu ocazia deschiderii, clienții vor fi așteptați cu reduceri și promoții speciale.

Magazinul are disponibile 248 de locuri de parcare, din care 12 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 7 locuri de parcare destinate părinților. Programul magazinului este de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 21:00.

Noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW. Hipermarketul este prevăzut cu 9 case de marcat standard dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie, pizzerie, o farmacie, un petshop, un centru pentru copiere chei, dar și un punct Tabac Xpress.

Al doilea magazin din Piatra Neamț va avea o suprafață totală de peste 4500 metri pătrați, din care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. La fel ca și în noul magazin din Sibiu, în ziua deschiderii clienții vor fi întâmpinați cu promoții speciale.

Programul de lucru din această perioadă va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 20:00.

Noul magazin din Piatra Neamț este prevăzut cu 8 case de marcat standard, dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service. Acesta pune la dispoziție 290 de locuri de parcare, din care 11 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 6 locuri de parcare pentru părinți. Zona de Food Court din Piatra Neamț va include o pizzerie, o cofetărie, o farmacie și un punct de schimb valutar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri