Toată echipa Mega Image, de la angajați din magazin, depozite, până la angajați din sediul central, va începe vaccinarea anti-COVID. Compania are în prezent peste 11.000 de angajați.

În ultima lună, compania a desfășurat o campanie de comunicare în rândul angajaților cu privire la posibilitatea vaccinării în etapa a doua din Strategia Națională de Vaccinare, industria de retail fiind unul dintre domeniile considerate esenţiale în această perioadă.

Pentru a sprijini întregul proces de înscriere în platforma națională de vaccinare, a fost creată o platformă internă, accesibilă tuturor angajaților. Astfel, o echipă internă procesează datele de înscriere necesare pentru programare.

Cei peste 11.000 de angajați Mega Image beneficiază acum de o linie verde dedicată de suport în vederea programării în platforma de vaccinare.

„Susținem cu încredere vaccinarea, mai ales pentru colegii noștri din linia întâi, care vor avea acum un scut în plus de protecție în fața COVID-19”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri