Oficialii companiei informeaza ca buletinul de subscriere fi disponibil pe pagina de internet a societatii si cere actionarilor ca, inainte de a achita contravaloarea actiunilor, sa se informeze cu privire la numarul de actiuni detinute la data de inregistrare de 5.03.2007, la numarul de actiuni pe care au dreptul sa le subscrie si pentru a primi buletinul de subscriere.

Majorarea capitalului este necesara pentru ca Dafora pregateste un program ambitios de investitii care vizeaza dezvoltarea activitatii atat pe piata interna cat si externa.

Actionarii companiei Dafora din Medias au aprobat, la mijlocul lunii februarie, majorarea capitalului social cu 92,26 milioane lei, de la 9,22 milioane lei pana la pana la 101,49 milioane lei (peste 30 milioane euro). Capitalul este majorat prin emisiunea unui numar de 922 milioane de titluri cu valoare nominala de 0,10 lei. Actionarii care detin titluri Dafora la 5 martie 2007, isi pot exercita dreptul de preferinta si pot subscrie maxim um10 actiuni noi pentru fiecare titlu detinut.

Prima zi de tranzactionare a actiunilor companiei Dafora, la categoria de baza a Rasdaq, a fost 6 decembrie 1996. Actionarul seminificativ al companiei este Gheorghe Calburean care detinea, in luna ianuarie, 46,21% din capitalul companiei. In structuta actionariatului, Julius Baer International Equity Fund detinea la 8 decembrie 18,46% din capitalul Dafora.