Rompetrol scumpeste cu un ban pe litru benzinele comercializate in statiile proprii, incepand de luni, 19 martie, pe fondul cresterii cotatiilor internationale ale titeiului, a anuntat compania, potrivit NewsIn. Astfel, noul pret al benzinei premium E 4 (Euro 4) este de 3,20 de lei pe litru, Efix benzina 95 (Euro 4) va costa 3,19 de lei pe litru, in timp ce un litru de benzina Euro Super 98 fara plumb (Euro 4) va putea fi achizitionat cu 3,70 de lei.

Majorarea preturilor a fost cauzata de cresterea cotatiilor internationale ale titeiului, au precizat, pentru NewsIn, reprezentantii Rompetrol. Acestia mai precizeaza ca pretul motorinelor va ramane neschimbat, respectiv 3,07 de lei pentru Efix Diesel (Euro 4) si 3,37 de lei pentru motorina Super Euro 5 (Euro 5).

Ultima majorare a preturilor carburantilor Rompetrol a avut loc la 5 martie, cand benzinele s-au scumpit cu cinci bani pe litru, iar motorinele cu doi bani pe litru, pe fondul cresterii preturilor internationale ale titeiului, declarasera, la acea data, pentru NewsIn, reprezentantii Rompetrol.

De asemenea, Petrom a scumpit, pe 8 martie, carburantii comercializati in retelele proprii, cu sase bani pe litru in cazul benzinelor si cu patru bani pe litru in cazul motorinelor, ca urmare a cresterii cotatiilor internationale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Mega Image aduce coffee shop Manufaktura și Venchi în Concept Store Băneasa
Setari Cookie-uri