Nicolina Iasi va scoate la vanzare, prin licitatie publica, pe 5 aprilie, doua active, Fabrica Utilaje de Constructii si Sectia Utilaje Terasiere, contra unui pres de pornire de peste 15 milioane euro, potrivit unui comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului. Investitorii interesati pot depune oferte pana pe 4 aprilie 2007. "in cazul in care activele functionale nu sunt vandute, societatea va intra in lichidare", se arata in comunicatul AVAS remis NewsIn.

Fabrica Utilaje de Constructii este formata din constructii si teren in suprafata de 138.108,827 mp, iar pretul de pornire a licitatiei este de 11.099.147 euro, exclusiv TVA. Sectia Utilaje Terasiere este formata din constructii si teren aferent in suprafata de 39.996,219 mp, iar pretul de pornire a licitatiei este de 4.179.593 euro, exclusiv TVA.

Nicolina SA are datorii de peste 13 milioane euro catre stat, banci sau furnizori de utilitati si de materiale pentru productie. in prezent, la fabrica mai lucreaza opt angajati, iar activitatea de productie a fabricii a incetat in luna iulie 2005.

AVAS a mai scos la licitatie cele doua active: fabrica de utilaje de constructii si sectia utilaje terasiere, dar nu s-a prezentat niciun ofertant.

Nicolina SA are ca obiect de activitate proiectarea si productia de masini si echipamente pentru constructii, boghiuri pentru vagoane de cale ferata, echipamente de transport mecanic si pneumatic, piese turnate si forjate, scule si dispozitive.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cramele Recaș donează 88.000 de euro spitalelor din Timișoara
Setari Cookie-uri