Mediul de afaceri este o junglă în care doar cei mai puternici și mai bine pregătiți reușesc să se mențină la standarde înalte. Profitul și succesul nu depind mereu doar de performanță și de competitivitate, ci și de concurență și de felul în care o companie cunoaște și gestionează amenințările interne și externe. În aceste condiții, serviciile unei agenții de detectivi particulari pot fi esențiale pe calea spre succes sau pentru protejarea acestuia, odată atins.

Detectivii particulari te pot ajută crești veniturile

"Legendele" spun serviciile unui detectiv particular sunt calea cea mai sigură pentru a demonstra infidelități sau pentru a da de urmă unor persoane, însă puțini știu aceștia furnizează și servicii extrem de utile pentru sectorul business.

Detectivii Vestigo.ro pot contribui la creșterea rapidă a veniturilor companiilor prin diminuarea vulnerabilităților și o mai bună cunoaștere a mediului concurențial.

A apela la servicii de detectivi particulari licențiați, cu o bogată experiență în structuri de intelligence, nu este o cheltuiala, ci o investiție menită protejeze și ajute la creșterea veniturilor unei companii. Detectivii particulari vestigo.ro pot obține informații despre actorii concurentiali ai unei piețe, despre produsele, progresele tehnice și procesele tehnologice ale concurenților sau despre piețele de desfacere, aspecte care pot aduce un real avantaj competitiv.

Folosind funcția de inteligență competitivă, managerii pot avea un proces decizional coerent și productiv, grație informațiilor obținute cu ajutorul experienței detectivilor în culegerea, analiză și valorificarea informațiilor de business.

Transformă vulnerabilitățile în avantaje

Informații valoroase, care nu sunt ușor accesibile factorilor decizionali ai companiilor, pot ajuta managerii realizeze o analiză strategică a mediului concurențial.

Apelând la firma de detectivi particulari vestigo.ro, companiile pot controla amenințările externe (concurență neloială, decizii ce pot afecta evoluția afacerii, lipsa de loialitate a partenerilor etc.) sau interne (furturi, nerespectarea culturii organizaționale, divulgarea de informații din interior, integritatea angajaților din posturi cheie etc.) și pot obține date esențiale pentru transformarea vulnerabilităților în avantaje.

Protecție informativă pentru o mai mare siguranță a datelor sensibile

Una dintre principalele vulnerabilități ale actorilor din sectorul business este imposibilitatea de a proteja informații sensibile. Detectivii vestigo.ro asigura și protecția datelor și servicii IT extrem de utile în mediul de afaceri. Puteți accesa servicii precum audit de securitate a rețelelor informatice și a computerelor, puteți opta pentru securizarea acestora și pentru activități de prevenire a interceptării comunicațiilor și a scurgerilor de informații esențiale.

Vestigo este o agenție aflată pe piață de 10 ani, iar succesul și renumele său, precum și parteneriatele cu mari case de avocatură, psihologi criminaliști, experți autorizați de Ministerul Justiției, se datorează profesionalismului și experienței detectivilor, pe de o parte, și calității profesionale și morale a serviciilor la prețuri fără concurență atât în țară, cât și la nivel internațional. Confidențialitatea informațiilor rezultate din anchete este garantată, însă probele pot fi folosite la nevoie și în instanță, iar detectivii care au soluționat un caz pot fi citați inclusiv martori, la nevoie.

În agenția Vestigo lucrează doar detectivi particulari licențiați, cu experiență bogată în structuri de intelligence, care folosesc metode și mijloace specifice pentru supraveghere operativă (filaj, urmărire, supraveghere, contrafilaj) și investigații, totul în condițiile legii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri