Producatorul de constructii metalice Armax Gaz din Medias a obtinut o cifra de afaceri de 44,71 milioane lei, in 2006, in crestere cu 17,4% fata de anul anterior cand societatea a afisat o cifra de afaceri de 38,06 milioane lei, spune Elena Ursu, director economic al Armax Gaz.

"In ceea ce priveste profitul net estimat, suma exacta nu a fost calculata inca dar cu aproximatie, compania a inregistrat un profit de 5,4 milioane lei", a mai spus Ursu potrivit NewsIn. La sfarsitul anului 2005, profitul net al Armax Gaz era de 5,31 milioane lei.

Actionarii Armax Gaz sun chemati la 25 aprilie pentru a aproba rezultatele financiare ale companiei pe anul 2006, bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul in curs si programul de investitii pentru 2007, precizeaza un comunicat transmis ieri catre Rasdaq. "Deocamdata nu putem face publica valoare investitiilor pe care compania intentioneaza sa le efectueze in 2007", a mai spus directorul economic al Armax Gaz.

Actionarii companiei Armax Gaz, listata pe piata Rasdaq, au majorat capitalul social cu 5,6 milioane lei pana la 8,07 milioane lei, a anuntat compania la sfarsitul lunii februarie. in urma majorarii de capital, Mircea Vescan cotroleaza 42,39%, firma Aldona detine 12,19%, iar Olimpia Simona Popescu 10,42% din capital.

Compania Armax Gaz a fost infiintata in 1925. De la infiintare, denumirea companiei a fost schimbata de mai multe ori. Compania desfasoara activitati in fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune
Setari Cookie-uri