Marelbo anunță reduceri de până la 60% la toată gama de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, disponibile până la data de 22 aprilie. Primăvara aceasta răsfață-te cu cele mai bune oferte și achiziționează încălțăminte de calitate, fabricată în România.

Cu o gamă complexă de produse, Marelbo a intrat în inimile oamenilor prin onestitatea prețurilor practicate. Și, deoarece Marelbo ține la clienții săi, a redus din nou prețurile cu până la 60%. Intră pe site și comandă modelele primăverii pentru cei mici și cei mari. Vezi și celelalte secțiuni și verifică dacă nu cumva ai nevoie și de curele. Sau produse de îngrijire. Comanda se realizează simplu, în câteva minute, iar livrarea este rapidă. Întreg procesul este sigur și eficient, astfel tu rămâi în siguranță, făcând surprize din confortul casei tale.

În acest fel, nu numai că te vei bucura de calitate la prețuri mici, dar vei contribui în mod eficient la economia românească într-un moment în care fiecare alegere conteaza. Mai mult decât crezi. Vizitează site-ul marelbo.com și vezi cum arată o tradiție de familie. “Cercetează” colecția bogată de produse dedicate celor 4 sezoane și alege-le pe cele care îți plac. De asemenea, vizitează și magazinele fizice și “întoarce” produsele pe toate părțile. Peste 60 de magazine la nivel național te așteaptă la probă. Poți alege atât pantofi pentru doamne, pentru copii, pentru adolescenți, dar și pantofi barbati de calitate superioara, la prețurile excelente, realizați din piele 100% naturală ce respectă normele în vigoare.

Iată 10 puncte de vedere pentru care credem că merită să acorzi încredere produselor Marelbo:

  1. Marelbo poartă tradiția unui meșteșug mai departe și produce încălțăminte în Bucovina.
  2. Totul a început cu un gând timid. Gândul s-a concretizat apoi într-o idee îndrăzneață. Ideea a înflorit într-o afacere de familie, iar acum este mai mult decât o afacere, este o poveste care durează de peste 35 de ani.
  3. Marelbo s-a născut în inima Bucovinei, dar îmbrățișează toți românii.
  4. Producătorul român păstrează prețurile mici pentru ca tu să găsești un partener onest, căruia îi pasă de bugetul familiei tale.
  5. Marelbo transformă fiecare bucățică de piele în încălțăminte după care să întorci capul. Asta numim noi pasiune.
  6. Fiecare pereche de încălțăminte poartă amprenta și garanția celor peste 35 de ani de experiență.
  7. Pasiunea pusă în meșteșugul Marelbo nu se vede. Dar se simte și se trăiește.
  8. Marelbo urmărește tendințele actuale, dar mai mult este atent la nevoile tale. Marelbo înseamnă grijă pentru tine.
  9. Acolo unde există pasiune, există rezultate formidabile. Marelbo este rezultatul pasiunii pentru încălțăminte.
  10. Fiecare model nou de încălțăminte poartă semnătura încrederii Marelbo. Ai încredere și tu!

Te invităm așadar, să pășești cu mândrie oriunde în lume cu încălțămintea de la Marelbo. Alege cu încredere o marcă românească și încurajează-i și pe alții să o facă. Vei beneficia de toate atributele unui meșteșug cu tradiție, dar vei ajuta și economia românească.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri