MARC O’POLO a deschis un nou magazin la Palas Iași. Pe lângă noua locație din Palas Iași, în rețeaua națională IULIUS, MARC O’POLO este prezent și în Iulius Mall Cluj.

Brandul de fashion deschis primul său magazin din regiunea de nord-est pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați și propune piese vestimentare pentru femei și bărbați.

Oferta magazinului este completată de încălțăminte sport și casual, dar și cu o selecție de accesorii: genți, eșarfe, curele și articole de sezon.

„Primul magazin al brandului din rețeaua IULIUS a fost inaugurat anul trecut în Iulius Mall Cluj, iar acum a ajuns și la Palas Iași”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile MARC O’POLO Modern Casual, MARC O’POLO Denim, MARC O'POLO Pure, MARC O’POLO Shoes și Accesorii MARC O’POLO, precum și cele de licențe.

Sediul central, aflat la sud de München, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional, în 39 de țări. Peste 60% din produse MARC O’POLO sunt din țesături organice, susținând principiile de sustenabilitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri