Reprezentantii cunoscutei companii de consultanta in domeniul managementului talentelor, evaluarii si dezvoltarii potentialului de leadership, HOGAN Assessment, au ales HART Human Resource Consulting ca unic partener pentru Romania.

Procesul de selectie a unui reprezentant pentru Romania a inceput anul trecut, iar ultima etapa s-a incheiat anul acesta o data cu licentierea consultantilor HART in metodologia Hogan Assessment.

Hart Human Resource Consulting devine astfel compania de consultanta in sfera evaluarii capitalului uman, a managementului talentelor si evaluarii potentialului de leadership, ancorata in realitatile socio-economice romanesti, cu consultanti specializati in psihologie organizationala si cu un puternic suport international.

Hogan Assessment Systems ofera, prin intermediul partenerilor sai la nivel international, un sistem de evaluare extrem de pretios in selectia si dezvoltarea de talente, rafinat de-a lungul a peste 20 de ani de cercetari si aplicatii in afaceri si validat in companii din top 500 cele mai bogate din lume.

Parteneriatul cu Hogan Assessment ofera companiilor de pe piata romaneasca, preocupate de eficienta si crestere sustenabila, solutii riguroase si imediat aplicabile in zona selectiei si evaluarii talentelordin organizatii, precum si a identificarii si dezvoltarii liderilor.