Florin Scripcă, mult mai cunoscut în România sub numele de Chef Foa, își extinde rețeaua de restaurante, prin inaugurarea unei nouă locație într-o clădire de birouri din Timișoara.

Conceptul Stradale, semnat de Chef Foa se extinde în Timișoara, la parterul clădirii ISHO Offices. Odată cu Stradale, va fi inaugurată și cafeneaua de specialitate Mitzu, tot parte din grupul Flavours, în spațiul dedicat amplasat în pavilion, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului clădirii.

Restaurantul Stradale și cafeneaua Mitzu se alătură unui mix variat de servicii de cea mai înaltă calitate selectate de dezvoltatorul ISHO. În ISHO va funcționa ulterior o grădiniță și un after-school. Serviciile sunt completate de brutăria Prospero, Mega Image, bancile OTP si Reiffeisen, farmacia HelpNet, etc.

Prezent de peste 6 ani în clădirile de birouri de clasă A din București și Cluj, Stradale vine cu un concept unic de fast-casual pe piața din România. Meniu cu preparate din toate colțurile lumii, semnat integral de Chef Foa, gătit live în fața clienților, totul înconjurat de un design cu elemente de restaurant a la carte.

„Pentru această deschidere vom crea meniuri și concepte noi de evenimente, adaptate la gusturile locale. Întotdeauna căutăm să venim cu ceva nou, așa că orice proiect pornit de la zero este o bucurie pentru noi”, a declarat Chef Foa, executive Chef Flavours Group.

Mitzu, cafeneaua de specialitate dezvoltată de echipa Flavours, va funcționa pe o suprafață de 139 mp. De asemenea, pe lângă cele două concepte va exista și divizia de catering Flavours, care va opera spațiul de evenimente din pavilion sau orice alte evenimente tailor-made în oraș sau proximitate. În același timp, zona pietonală a ansamblului cuprinsă între pavilion și ISHO Offices va fi deservită de o terasă concepută pentru momente de socializare și relaxare.

“Suntem extrem de încrezători că lucrurile vor reveni la normal cât de curând și ne pregătim intens pentru acest moment care se apropie, aducând, pentru prima dată în Timișoara, Stradale și Mitzu. Acest nou spațiu redat orașului așa cum ni l-am imaginat prinde contur, dincolo de zonele deja finalizate și care au devenit puncte de atracție pentru timișorenii activi, adăugăm branduri de top și servicii excelente complementare”, a declarat și Ovidiu Șandor, dezvoltatorul ISHO.

Sursa foto: Facebook / Chef Foa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri