Cel de-al 15-lea magazin Selgros Cash&Carry din Romania a fost deschis la Iasi, in urma unei investitii de 17 milioane euro, transmite corespondentul NewsIn.

Magazinul, cel mai mare din Romania al Selgros, are o suprafata pentru expunerea produselor de 11.000 mp, dintr-un total de 17.000 mp, si va avea o oferta de peste 40.000 de articole.

ôMagazinul pe care il inauguram azi la Iasi se adreseaza clientilor de pe o raza de 50 kilometri. La Iasi am inregistrat o premiera: am construit magazinul adaptand o hala deja existenta (hala care a apartinut societatii Fortus SA, n.r.). Investitia este de 17 milioane euro, in conditiile in care in restul oraselor din tara costurile pentru construirea unui magazin s-au ridicat la 15 milioane euroö, a declarat, in conferinta de presa, presedintele Consiliului de Administratie al Selgros Cash&Carry Romania, Alexandru Vlad.

Potrivit acestuia, Selgros Cash&Carry Romania a inregistrat in anul 2006 o cifra de afaceri de 600 milioane euro.Selgros are peste 6.000 de angajati in toata tara.

Selgros Cash&Carry este o societate a grupului Fegro/Selgros Germania, fiind al doilea lant de magazine Cash&Carry din Europa, dupa Metro. Selgros a deschis primul magazin Cash&Carry in anul 2001, la Brasov.