Alexandrion va realiza in cadrul centrului de productie din Poliesti o investitie de peste 8 milioane de euro pentru construirea unei cladiri de 7000 de metri si dotarea acesteia cu utilajele necesare productiei, a declarat pentru The Money Channel, presedintele companiei, Stelios Bitzarahis.

Potrivit lui Bitzarahis, cele mai importante sunt noile tehnologii in controlul calitatii, pe care compania le implementeaza. El a declarat ca scopul acestei investitii va fi de a se produce preponderent pentru export, ceea inseamna ca in urmatorii ani compania isi va intensifica cu mult volumul exporturilor.

Stelios Bitzarahis a estimat ca investitia va putea fi amotrizata intr-o perioada de 6-7 ani, iar in urma deschiderii noii linii de productie vor fi ridicate standardele la care compania Alexandrion produce bauturile alcoolice, astfel incat in curand vor putea fi lansate noi produse pe piata.

Pe de alta parte, potrivit presedintelui Alexandrion, din moment ce compania sa a acoperit 80% din piata de desfacere a Romaniei, este firesc ca in perspectivele de dezvoltare sa-si indrepte atentia asupra altor piete de desfacere. Bitzarahis a precizat ca printre tarile pe ale caror piete intentioneaza Alexandrion sa intre, se numara Germania, Italia, Spania, Turcia, Brazilia si nu in ultimul rand SUA.