Kaufland, reteaua germana de magazine de tip discount, a investit sapte milioane de euro in cel de-al 22-lea hipermarket din Romania, care va fi inaugurat joi la Iasi, se arata intr-un comunicat al companiei.

Magazinul de 6.436 mp, care va fi inaugurat joi la Iasi, este construit pe un teren de aproximativ 22.399 mp si pune la dispozitia clientilor 337 locuri de parcare.

Kauflanda investit, pana in prezent, in Romania, aproximativ 294 de milioane de euro. Anul trecut, compania a demarat un proiect, in parteneriat cu Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care presupune investitii de 300 milioane euro pe termen lung pe piata romaneasca.

Kaufland Romania are in prezent 4.600 angajati, la sediul central, in magazinele din Bucuresti si in mai multe orase din tara.

Hipermarketul Kaufland ofera alaturi de produsele din departamentul alimente, produse din domeniile menaj, sticlarie, textile, electrice, papetarie, jucarii, articole de sezon, la care se adauga oferte speciale saptamanale.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de euro si are peste 166.000 de angajati in Europa. Pe plan international, retailerul german detine peste 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Romania si Bulgaria.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Kaufland plătește în avans cu trei luni taxe de 69 de milioane lei
Setari Cookie-uri