Peste 60 de firme din Romania si din alte tari europene vor participa, in perioada 29-31 martie, la Palatul Parlamentului, la expozitia de ferestre, usi si fatade, WinDoor si la cea de textile si decoratiuni interioare, HomeTex, a anuntat marti organizatorul evenimentelor.

Firmele participante la la WinDoor Romania vor expune produse ale industriei de ferestre, usi si fatade care permit, printre altele, reabilitarea si eficientizarea termica a cladirilor, reducand in medie pierderile de caldura cu 30%. La WinDoor participa companii din Romania, marea Britanie, Italia, Turcia, Germania si Bulgaria. "WinDoor Romania este singura expozitie internationala rezervata exclusiv industriei de ferestre, usi si fatade", a declarat Alecsandru Ionescu, directorul TNT Productions Romania SRL.

HomeTex este dedicat vizitatorilor specializati si grupurilor de afaceri din domeniul textilelor si decoratiunilor interioare, la care vor participa companii din Romania, Germania, Grecia si Italia. "Romania este un centru important pentru productia de textile, bazat pe costuri mici de productie si forta calificata de munca", a declarat Ionescu. Exportatorii de textile inregistreaza aproape o treime din totalul exporturilor tarii, aducand un venit de 6,9728 miliarde de dolari in 2005, in comparatie cu 4,5 miliarde in 2004, potrivit organizatorului.

Cele doua expozitii, WinDoor si HomeTex, se adreseaza primordial vizitatorilor specailisti, fiind evenimente concepute pe principiul business-to-business. Expozitiile vor fi sustinute activ de o serie de evenimente conexe, conferinte, simpozioane si prezentari de produse noi.

Ambele evenimente sunt organizate de TNT Productions Romania, reprezentana locala a TNT Production INC., companie americana specializata in organizarea de targuri si expozitii internationale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »



Setari Cookie-uri