Pe 7 mai 2021, a avut loc deschiderea primului restaurant din București ce oferă preparate din carne și ouă de prepeliță. Restaurantul se numește Prepelițescu-Hop Garden și este situat în complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 (intrarea în Parcul Drumul Taberei – fost Parcul Moghioroș), în locul vechiului Magic Bistro. Prepelițescu – Hop Garden este primul local din cadrul rețelei de franciză Prepelițescu și a fost deschis în București, după semnarea unui acord de franciză între grupul Hop Garden și Prepelițescu Urban Food & DriveIn.

Investiția totală în deschiderea noului local a fost de 50.000 euro și a inclus activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și ale teraselor, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea și instruirea personalului, marketing și promovare. Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pentru restaurantul Prepelițescu din București, după primul an de activitate.

Ce putem mânca la Prepelițescu

Restaurantul Prepelițescu – parte a grupului Hop Garden se poziționează ca un restaurant cu servire rapidă, cu specific românesc și internațional urban, adresându-se familiilor numeroase și grupurilor de prieteni cu oferte speciale:

  • platouri pentru grupuri de 4 persoane,
  • meniuri speciale pentru copii,
  • preparate cu specific românesc sau specific internațional urban,
  • feluri de mâncare inedite: ciotoiașe de prepeliță, scotish eggs, crochete de prepeliță, fingers din piept de prepeliţă, nuggets, burger de prepeliță, thuringer de prepeliță afumat, ouă caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pită, gyros de prepeliță etc.

Am gândit amenajarea noului local ca pentru un restaurant cu servire rapidă unde toți clienții, indiferent de vârstă, fie că optează pentru consumarea lor pe loc sau la pachet, pentru un picnic în parc.

Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden

Localul dispune de o zonă interioară cu un spațiu total de 50 de locuri, precum și de o terasă încălzită cu o capacitate de 60 de persoane și cu mese delimitate conform legislației în vigoare. Amenajarea noului restaurant respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp., redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Lansată în 2020, franciza Prepelițescu Urban Food & DriveIn continuă povestea începută în 2012, odată cu lansarea brandului Ferma bunicii. În 2020, pentru a răspunde nevoii publicului de produse naturale, din carne de prepeliță, a fost creat primul restaurant Drive-In Prepelițescu și primul concept Urban Healthy Food în Râmnicu Vâlcea, axat pe comercializarea preparatelor pe bază de carne și ouă de prepeliță, din fermele companiei.

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Alături de noul restaurant Prepelițescu, complexul include:

  • Magic Ballroom by Hop Garden - spațiul de evenimente private și corporate cu o suprafață de 800 mp. împărțită în două saloane specializate în organizarea de evenimente private și corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane și Salonul Grand cu o capacitate de până la 270 de persoane.
  • Hop Garden Parc - o grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei ce ocupă o suprafață de 1000 mp., cu acces din parc și din interiorul strandului. Cu o capacitate totală de până la 500 de locuri, împărțite între cele trei niveluri de terasă și restaurant, localul beneficiază de un meniu diversificat, un cuptor din cărămidă pentru pizza și grătar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri private în aer liber.
  • Hop Garden - o berărie lansată în 2018 și singurul spațiu al grupului situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri și o terasă de 400 de locuri, este potrivită atât pentru întâlniri cu prietenii, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

Sursa foto: Prepelițescu Hop Garden

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri