Auchan a deschis restaurantul „La Masă” în București, în incinta centrului comercial Bucur Obor. Cu o suprafață la interior de 280 metri pătrați, restaurantul este gestionat de o echipă formată din 30 de angajați și dispune de o capacitate de peste 160 de locuri, oferind clienților o gamă de peste 150 de preparate tradiționale și fast food.

Retailerul a investit circa un milion euro în deschiderea noului restaurant care propune un concept de servire cu 3 zone: pizzerie, mâncare tradițională și coffee corner.

Situat în incinta centrului comercial Bucur Obor, restaurantul La Masă Obor dispune de trei zone de servire: parter (110 locuri), mezanin (56 de locuri și un spațiu de joacă pentru copii) și o terasă exterioară cu o suprafață de 210 mp.

La Masă Obor reprezintă cea de-a doua locație a conceptului, un restaurant similar fiind deschis în 2018 în galeria comercială Auchan din Baia Mare.

Intervalul de preț este de: pizza – de la 20 lei, ciorbe de la 10 lei, meniuri de la 12 lei, garnituri de la 3 lei, preparate tradiționale de la 9 lei.

În cadrul restaurantului, clienții vor putea opta pentru numeroase preparate tradiționale, 10 sortimente de pizza coaptă pe vatră în cadrul bucătăriei restaurantului, sandvișuri, deserturi, precum și un coffee corner cu sortimente variate de cafea Costa Coffee.

Toate preparatele sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, de către bucătari specializați, respectând întocmai rețetele create de chefii Auchan și toate standardele și procedurile de calitate și securitate alimentară.

Ținând cont de legislația în vigoare, restaurantul va funcționa în regim de autoservire și la o capacitate de 30% în interior. De asemenea, preparatele din cadrul restaurantului pot fi achiziționate la pachet sau comandate online prin platformele online Glovo și Takeaway.

Restaurantul La Masă Obor va funcționa de luni până duminică în intervalul 08:00-21:00. Programul poate suferi modificări în cazul situațiilor în care legea prevede altfel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri