Agroland deschide un nou magazin MEGA în București, în urma unei investiții de 200.000 euro. Acesta este cel de-al doilea magazin concept al retailerului în Capitală.

Noul magazin este situat la intersecția dintre Șoseaua de Centură și Șoseaua București-Târgoviște, lângă Pasajul Mogoșoaia. Reprezentanții Agroland estimează că, până la finele lui 2021, noul magazin va fi tranzitat de peste 60.000 de persoane.

Agroland MEGA București 2 ocupă o suprafață de 500 metri pătrați în incinta parcului comercial Prima Shops, unde se învecinează cu supermarketurile Kaufland și Lidl, precum și magazinul Pepco.

Clienții vor avea la dispoziție 3.500 de produse: pentru grădină, printre care material săditor, fertilizanți și echipamente pentru întreținere; produse destinate animalelor de companie, de la hrană, la suplimente, jucării și diferite accesorii; produse pentru hobby farming, precum și alte produse utile în casă și gospodărie.

Magazinele MEGA au o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale și o ofertă mai diversificată.

Agroland MEGA București 2 este cea de-a șasea unitate de acest tip deschisă de companie în 2021, la nivel național, urmând inaugurărilor din Afumați, Craiova, Sfântu Gheorghe, Vaslui și Târgu Secuiesc.

Rețeaua de magazine MEGA a Agroland a ajuns la 12 unități. Planurile de dezvoltare ale companiei pentru 2021 includ continuarea extinderii atât în proximitatea Bucureștiului, în Bolintin Deal, cât și în restul țării. Astfel, la nivel național, sunt programate încă două deschideri în Moldova, la Bârlad și Iași, precum și alte două în Oltenia, la Balș și Caracal. De asemenea, în toamnă se pregătește inaugurarea primului Agroland MEGA din Sibiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri