Plus, reteaua de magazine de tip discount, a investit 1,5 milioane euro pentru a deschide la Piatra Neamt cel de-al 38-lea supermarket al lantului din Romania, care se inscrie in programul de expansiune la nivel national. Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata aproximativa de 1.230 metri patrati, dintre care 960 metri patrati suprafata de vanzare si 270 metri patrati spatii aferente si dispune de 60 de locuri de parcare.

“Magazinul Plus de la Piatra Neamt este cea de-a patra deschidere din acest an, urmand ca pana la sfarsitul lui 2007 sa mai lansam in jur de 26 de magazine, majoritatea in orase noi", a declarat citat de NewsIn, directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann. incepand cu luna aprilie, locuitorii orasului Piatra Neamt vor avea la dispoztie doua magazine Plus. "Cu cel de-al doilea magazin care va fi deschis in a doua jumatate a lunii aprilie, dorim sa inchidem circuitul, completand astfel acoperirea geografica pentru acest oras", a adaugat directorul Plus Discount Romania.

Magazinele Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip detergenti, cosmetice, hrana de animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Plus este marca a grupului Tengelmann si exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.100 de magazine Plus in noua tari europene: Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania. Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 de miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt miniMax Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
BEC respinge inscrierea Aliantei 2020 USR PLUS la europarlamentare