Luna aceasta Dodo Pizza România a deschis livrarea la o nouă locație în București. Din noul restaurant se fac livrări în toată zona Drumul Taberei.

Acestea sunt câteva zone mai specifice: Ghencea, Cartier Brâncuși, Râul Doamnei, Prelungirea Ghencea, Drumul Cooperativei, New Residence, Romancierilor, Favorit și Orizont.

Comenzile se pot face telefonic la *3636, prin aplicația Dodo Pizza (aplicație ce poate fi descărcată de pe Magazin Play, App Store sau Huawei App Gallery), sau direct de pe site.

Pentru a consulta întreaga zonă de livrare intră AICI.

Reprezentanții Dodo Pizza spun că, în fiecare lună, încearcă să creeze oferte pentru toată rețeaua, dar și diverse alte reduceri pe plan local, în funcție de restaurant. Există câteva oferte permanente, cum ar fi o pizza Pepperoni Fresh 25 cm cadou la prima comandă în aplicație și diverse Combo-uri (oferte cu până la 35% reducere)

”În a doua jumătate a anului sperăm să introducem un program de fidelitate bazat pe puncte pe care clienții le pot colecta și apoi folosi ca reducere la următoarele comenzi, totul din contul de client de pe site și aplicație”, au precizat aceștia, pentru wall-street.ro.

Noi sortimente de pizza Dodo

La finalul lunii februarie a fost lansat un nou sortiment de pizza gourmet, Chicken Blue Cheese ce conține ​piept de pui, blue cheese, roșii proaspete, mozzarella, ierburi italiene, ceapă roșie și sos de cașcaval.

Pe lângă acest nou sortiment, anul acesta vor lansa și următoarele produse:

  • două noi sortimente de Dodster, produsul nostru unic;
  • două noi sortimente de cafea, care vor fi disponibile și în meniul de livrare;
  • două noi sortimente de pizza pentru meniul permanent;
  • trei sortimente de pizza de sezon;
  • două noi sortimente de milkshake-uri și o băutură răcoritoare de vară.

Brandul Dodo Pizza este prima master franciză a rețelei și prima franciză internațională. Este prezent în România din anul 2014 și are opt locații, șase în București (Aviației, Șos. Pipera, 44; Berceni, Bd. Alexandru Obregia, 19B; Dristor, Str. Istriei, 1A; Militari, Șos. Virtuții, 1E; Veranda Mall, Str. Ziduri Moși, 23; Drumul Taberei, Drumul Taberei 89B) și două în Brașov (Coresi, Str. Zaharia Stancu, 1; Făget, Bd. Gării, 1).

La nivel internațional franciza Dodo Pizza este prezentă în 14 țări și numără peste 706 de pizzerii.

Sursa foto: Dodo Pizza

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri