Petrom scumpeste carburantii cu pana la noua bani pe litru

Petrom anunta majorarea cu noua bani pe litru a benzinelor comercializate in statiile proprii si cu trei bani pe litru in cazul motorinelor, ca urmare a cresterii cotatiilor internationale ale titeiului, informeaza un comunicat, remis NewsIn.

Incepand de joi, 29 martie, ora 0.00, benzinele comercializate in statiile Petrom si Petrom V vor fi mai scumpe cu noua bani pe litru, in timp ce pretul motorinelor se va majora cu trei bani pe litru. "Masura de modificare a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a cresterii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania", precizeaza reprezentantii companiei.

Petrom SA detine, in prezent, in Romania, o retea de 510 benzinarii Petrom, din care 45 de statii functioneaza sub marca Petrom V, cu standarde superioare.

Ultima modificare a tarifelor Petrom a fost operata la data de 8 martie, cand pretul benzinelor a crescut cu sase bani pe litru, iar cel al motorinelor, cu patru bani pe litru, ca urmare a cresterii cotatiilor internationale


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri