Profitul Vilceana s-a triplat anul trecut

Societatea Vilceana SA Galati a avut anut trecut un profit net de 3,2 milioane lei (peste 900.000 euro), aproape de trei ori mai mare decat cel inregistrat anul precedent, potrivit informatiilor citate de NewsIn.

Compania Vilceana SA Galati a inregistrat la sfarsitul anului 2005 un profit de 1,3 milioane lei (359.000 euro), la o cifra de afaceri de 22,3 milioane lei (6,1 milioane euro) si un numar de peste 200 de angajati, conform paginii de internet a Ministerului Finantelor Publice. Anul trecut Vilceana SA a avut o cifra de afacei de 30,4 milioane lei (8,6 milioane euro), in crestere cu 36% fata de anul 2005.

La sfarsitul anului 2006 firma Vilceana SA Galati avea un capital de 5,5 milioane lei (1,5 milioane euro). Compania are ca domeniu de activitate constructia tuturor tipurilor de cladiri, lucrari de geniu, poduri, inclusiv cele pentru autostrazi suspendate, viaducte, tunele si pasaje subterane,conducte de mare lungime, linii de comunicatii si electrice, conducte urbane, lucrari urbane auxiliare, asamblarea si ridicarea de constructii din prefabricate, pe santier.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri