Brandul de încălțăminte ECCO a deschis, pe 27 mai, un nou magazin în Fashion House Pallady, în București. Acesta este cel de-al patrulea magazin outlet din România, având în total peste 2.250 de magazine fizice în toată lumea.

„Este cel mai mare magazin din România și în al doilea rând primul realizat pe noul concept Outlet Prime”, spune Victor Tighinean, director general ECCO România.

Noul magazin este bazat pe noul concept Prime Outlet ECCO și este special dezvoltat pentru locații premium ce oferă cea mai mare parte a colecției locale ECCO.

ECCO este un producător danez, iar produsele brandului sunt vândute în 99 de țări, la peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat in Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în toată lumea.

FASHION HOUSE Group a deschis pe 27 mai cel mai nou centru outlet dezvoltat în Capitală, un proiect în valoare totală de 25 de milioane de euro. Construit în partea de est a orașului, FASHION HOUSE Pallady este cel de-al doilea outlet deschis de către FASHION HOUSE Grup în București.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri