Mega Image majorează, începând cu 1 iunie, salariile angajaților din magazine cu 5% şi creşte valoarea nominală a tichetului de masă la 20 de lei.

În urma creșterii valorii nominale a tichetului de masă oferit de companie, de la 15 lei la 20 de lei, angajaţii din magazinele Mega Image vor primi, în medie, bonuri de masă în valoare de 400 lei lunar.

De asemenea, salariile individuale vor crește în medie cu 5% față de nivelul actual pentru toți angajații din magazine, în funcție de poziția deținută și rezultatele obținute.

Venitul minim primit de un vânzător din București la 6 luni de la angajarea în companie ajunge la o medie lunară de peste 4.110 lei brut, respectiv 2.550 lei net, în timp ce venitul minim pentru un lucrător comercial ajunge la peste 3.870 lei brut, respectiv 2.410 lei net pentru o lună întreagă lucrată.

Suma include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri. Bonusurile salariale și beneficiile extra salariale rămân neschimbate.

Ahold Delhaize, compania mamă a rețelei Mega Image, a înregistrat anul trecut o creștere a afacerilor cu 12,1% față de 2019 pe piața din Europa, conform MarketScreener.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri