Mega Image a reacționat după ce pe rețelele sociale au apărut imagini surprinse într-unul din magazinele retailerului, cu șobolani care circulau în rafturileîn care se află produsele de patiserie.

Cum se apără Mega Image, după ce au apărut imaginile cu șobolani

Mega Image transmite scuze tuturor clienților în urma incidentului și spune că ultima deratizare a respectivului magazin a fost făcută ieri, 15 iunie 2021.

Iată ce a comunicat Mega Image după apariția unor imagini în spațiul public cu niște șobolani care umblau printr-un sertar cu produse de patiseri.

„Ne dorim să acordăm scuze tuturor clienților noștri în urma incidentului neplăcut petrecut în magazinul nostru din Ion Mincu și să asigurăm pe această cale că intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla.

În magazinul menționat, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri. Pentru că ne dorim să luăm măsuri suplimentare, am închis astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic. De asemenea, spațiul din magazin este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratament pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară.

În prezent, analizăm soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță. Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel”, a anunțat retailerul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Adrian Moraru

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri