Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Dumitru Beianu, a anunţat, că una dintre iniţiativele de afaceri deschisă în acest an în judeţul Giurgiu este o fabrică pentru construirea de biciclete electrice, care a pregătit deja primele prototipuri.

Fabrica şi-a propus să producă încă din acest an cinci mii de biciclete, iar de anul viitor să ajungă la 1.500 de biciclete pe lună, la un preţ ce va fi cuprins între 750 şi 1.100 de euro.

"Încă de acum câţiva ani, când am mai deţinut funcţia de preşedinte al CJ Giurgiu, am sprijinit iniţiativa privată şi acum am revenit în forţă. Astfel, la Grădinari, în fostele sedii de asistenţă socială care au fost reorganizate conform normelor europene şi clădirile au rămas libere de sarcină, am sprijinit înfiinţarea unor fabrici şi sedii de birouri, iar în acest an vom începe să culegem şi roadele, pentru că prima fabrică de biciclete electrice 'Made in Grădinari' va începe să producă din acest an", a declarat Dumitru Beianu, scrie Agerpres.

Unul dintre directorii fabricii de biciclete de la Grădinari, Dan Constantinescu, a declarat presei că încă din acest an fabrica va începe să construiască biciclete electrice.

"O să începem să construim biciclete electrice, avem patru modele de bază, până la 70% dintre componente le putem asigura de la fabrici europene, iar avantajul nostru este că unul dintre partenerii noştri care ne asigură acumulatorii este de la Târgu Jiu şi atunci, având produse româneşti, o să putem pune şi noi ştampila 'Made in Romania', 'Made in Grădinari', 'Made in Giurgiu'. Calitativ încercăm să creştem cât de mult posibil, deja unul dintre modelele propuse poate funcţiona şi o sută de kilometri dacă şi pedalăm, bicicleta se poate şi încărca în timpul mersului", a declarat Dan Constantinescu.

Sursa foto: Michele Ursi / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri